POLITICA DE RETUR A S.C. MELTEM TEXTIL S.R.L

  1. C. MELTEM TEXTIL S.R.L – în calitate de vânzător al produselor, asigură garanția produselor achiziționate de dumneavoastră, conform standardului ISO 9001:2015/ ISO 14001:2015 – Domeniul de activitate certificare fiind – Productie si comercializare produse textile.

                   Produsele sunt garantate pentru orice defect de fabricatie.

  1. Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, consumatorul benficiază de 14 zile pentru a se retrage (perioadă de retragere) din contract fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri decat costurile suplimentare.

Termenul de 14 zile intra în vigoare din momentul în care consumatorul intra în posesia fizică a produselor.

Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa completati Formularul de Retur si sa il trimiteti la urmatoarea adresa : Str. Recoltei, nr. 4A, oras Mizil, jud. Prahova, cod postal 105800, in atentia Departamentului Vanzari.

        Daca doriti sa schimbati produsul cu o alta culoare/marime/model, va rugam sa ne contactati in prealabil prin email la adresa comenzi@meltemtextil.ro, sau telefonic la nr. 0720 781 781, in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Totodată vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul unei firme de curierat (ex: FAN Curier, Urgent-Cargus, Nemo Express, GLS), şi nu prin intermediul Poştei Române. In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice, de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

 

         Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului, exceptie facand doar produsele care prezinta defecte de fabricatie. In acest din urma caz cheltuielile vor fi suportate de Meltem.

           Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur. Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactaţi într-un interval de 3 zile lucratoare –  Departamentul vanzari al S.C. MELTEM TEXTIL S.R.L. la nr de telefon: 0720 781 781.

 Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.