Politica de utilizare Cookies – PernePilote.ro

S.C. MELTEM TEXTIL S.R.L.
FONDATA IN ANUL 2002
Sediul social : Mizil, Prahova ; Web: www.meltemtextil.ro   
Str. Recoltei, nr. 4 A E-mail: Office@meltemtextil.ro
tel/fax 0244251764   Mobil: 0732155033
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE IN MATERIA PROTECTIEI  DATELOR CU CARACTER PERSONAL A S.C. MELTEM TEXTIL S.R.L.
Siguranta datelor dumneavoastra reprezinta prioritatea noastra. Depunem toate eforturile sa aveti o experienta placuta in vizitarea site-ului nostru www.pernepilote.ro protejandu-va datele cu caracter personal . Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace automatizate şi manuale, cu respectarea cerinţelor legale şi în condiţii care să asigure securitatea, confidenţialitatea şi respectarea drepturilor persoanelor vizate.
NATURA SI SCOPUL PRELUCRARII DATELOR
Avand in vedere necesitatea conformarii cu dispozitiile GDPR, precum si faptul ca suntem implicati si responsabili, in a avea grija de datele dumneavoastra cu caracter personal (care pot include nume, prenume, adresa e-mail, s.a. in functie de scopul prelucrarii) care se regasesc in baza noastra de date, va informam ca acestea sunt utilizate doar in scopul indeplinirii cu succes a proceselor desfasurate in relatia cu dumneavoastra (amintim cateva procese fara a ne limita la acestea:
a)         procesarea comenzilor sau cererilor;
b)         monitorizarea derulării comenzilor si expedierea acestora;
c)         facturarea, întocmirea situațiilor contabile și declarațiilor fiscale;
d)        soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către dvs - nr. de tel. suport clienti 0720 781 781 ;
e)         realizarea studiilor de piață privind serviciile oferite de noi;
f)         oferirea de produse;
g)         contactarea inclusiv prin poștă, e-mail, fax, mesaje text tip sms sau telefon în legătură cu oferte de produse și servicii ale MELTEM;
h)         înregistrarea informațiilor despre dvs, in vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerințe ale dvs.
Conform Regulamentului (UE) 2016/679 si a legislatiei conexe, scopurile pentru care prelucram datele dumneavoastra personale vizeaza strict relatia dintre S.C. MELTEM TEXTIL S.R.L. si persoana vizata. Informatiile pe care ni le furnizati sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.
Tipurile de date cu caracter personal care fac obiectul prelucrării – numele si prenumele persoanei care initiaza comanda, numarul de telefon, adresa postala, adresa de e-mail (in cazul abonarii prin newsletter, Ip, fax; imaginile capturate de camerele de supraveghere ale MELTEM montate la sediul social al acesteia, care captează imaginile în mișcare cu autovehiculele care intră în incinta; numărul de înmatriculare al autovehiculelor clientilor șoferi si insotitori ai respectivelor autovehicule; imaginea, după caz, a salariaților societatii,
Durata prelucării – este echivalenta cu timpul necesar expedierii comenzii, la care se adaugă durata impusa de lege, pentru pastrarea documentelor fiscale si/sau durata pentru care va exprimati consimtamantul (in cazul abonarii prin newsletter, aveti oricand posibilitatea de a va dezabona, printr-un singur click aici)
Locul unde se prelucrează: 
  •  la sediul Prestatorului - PFA MUSTATA – LUCIAN - Nicolae Golescu nr. 22, sector 1, Bucureşti / România;
  • La sediul beneficiarului S.C. MELTEM TEXTIL S.R.L., Str. Recoltei, nr. 4 A, Oras Mizil, jud. Prahova.
TEMEI JURIDIC:  Consimtamantul persoanei vizate.
Prestatorul va prelucra datele cu caracter personal, pe bază de consimțământ verbal/scris si doar in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 (denumit în continuare GDPR), fiind unul dintre cele șase temeiuri legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. In acceptiunea acestuia, se reliefeaza urmatorul aspect - „consimțământ al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate”. Raliindu-ne la aceste prevederi, pe site-ul nostru www.pernepilote.ro, gasiti o Declaratie de Consimtamant, (disponibila aici) pe care va rugam sa o completati, in vederea respectarii prevederilor mai sus mentionate, pe de o parte, si necesitatea procesarii si livrarii comenzii, pe de alta parte.
DREPTURILE PERSOANEI VIZATE
In calitate de persoana vizata, beneficiati de o serie de drepturi, asa cum sunt aratate in GDPR, menite sa asigure o buna interfata in derularea comertului electronic si nu numai. Acestea sunt :
  1. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
  2.  Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.
  3.  Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.
  4.  Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.
  5.  Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.
  6.  Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.
  7.  Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
  8. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.
NOTA DE INFORMARE PRIVIND EXERCITAREA DREPTURILOR PERSOANEI VIZATE
Pentru a va exercita aceste drepturi va puteti adresa (printr-o cerere scrisa) responsabilului pentru protectia datelor – Dragotel Georgiana -  la adresa : Str. Recoltei, nr. 4A, Oras Mizil, jud. Prahova, e-mail : juridic@meltemtextil.ro, tel : 0244251786./ 0760971776. Termenul de solutionare al cererii va fi de maxim 30 de zile calendaristice.
LEGALITATEA
Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna-credinţă, în temeiul şi în conformitate cu prevederile legale în vigoare, inclusiv conform prevederilor Regulamentului;
DESTINATARII SAU CATEGORIILE DE DESTINATARI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL
  1. Transmiterea datelor cu caracter personal in vederea procesarii comenziilor.  Datele cu caracter personal stocate de  S.C. MELTEM TEXTIL S.R.L .sunt transmise colaboratorilor nostri in scopul finalizarii/livrarii comenzilor. Spre exemplu, vor fi transmise catre firmele de curierat, in cazul in care optati pentru livrarea comenzii prin curier. Acestea implica urmatoarele proceduri:  - crearea notelor de transport(AWB) in plaformele curierilor agreati de S.C. MELTEM TEXTIL S.R.L., curieri care respecta intru-totul dispozitiile GDPR, dar si crearea facturilor aferente;
  2. In cazuri speciale, atunci cand se impune acest lucru prin lege, S.C. MELTEM TEXTIL S.R.L. poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal. Ex. Transmiterea informatiilor catre institutii publice, cum ar fi ANAF, instantelor de judecata, in cazul existentei unor litigii pe rolul acestora, organelor de urmarire penale, numai cand exista suspiciunea savarsirii unor infractiuni;
  3. Pentru a va oferi o experienta cat mai placuta in mediul online, ne preocupam constant sa imbunatatim/facem mentenanta programelor software utilizate. In acest sens, avem incheiat un  contract de dezvoltare cu PFA MUSTAȚĂ LUCIAN – MARIAN, fiind o firma specializata in domeniul programarii si al mentenantei software .
  4. In momentul in care va inregistrati la newsletter, va exprimati consimtamantul pentru prelucrarea urmatoarelor categorii de date: date privind  procesarea comenzilor sau cererilor dvs.; date privind ofertele produselor regasite pe site; date privind solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.(ex. In cazul in care doriti sa returnati un produs va fi nevoie,sa ne furnizati datele dvs. cum ar fi: nume, prenume, CNP s.a.).
 
SECURITATEA DATELOR PRELUCRATE
  1. Ne dorim ca informatiile pe care dumneavoastra ni le oferiti sa ramana la noi. De aceea, vom implementa toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru asigurarea securitatii acestora impotriva distrugerii accidentale, pierderii, divulgarii neautorizate. Personalul nostru este instruit in ceea ce priveste modul in care trebuie sa gestioneze informatiile primite de la dumneavoastra, clientii si furnizorii nostri isi asuma, la randul lor, obligatii de confidentialitate, iar sistemele noastre informatice sunt astfel protejate incat sa previna, pe cat permite tehnologia de la acest moment, incidentele de securitate. In ceea ce priveste web-site-ul nostru, exista masuri de securitate pentru serverele care il gazduiesc, si care includ antivirus, firewall, control regulat al securitatii si scanari de securitate, testari ale vulnerabilitatilor, sisteme de testare a intruziunilor.
  2. In momentul in care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastra sunt utilizate de  S.C. MELTEM TEXTIL S.R.L., doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct. Prin actiunile de marketing direct va putem tine la curent cu produsele, serviciile si campaniile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter.  Aveti posibilitatea de a renunta oricand si in mod gratuit la serviciul newsletter prin: accesarea sectiunii „Abonari”, bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul newsletterului sau trimiterea unui email la adresa juridic@meltemtextil.ro prin care solicitati in mod expres dezabonarea.
POLITICA DE COOKIES
Această politică reglementeaza utilizarea cookie-urilor si stabilește temeiul legal al S.C. MELTEM TEXTIL S.R.L., pentru utilizarea cookie-urilor și tehnologiilor similare pe website sau pe sisteme care au legatură cu website-ul www.pernepilote.ro . Această politică de cookie-uri este valabilă începând cu data de 23.05.2018 si o puteti vedea in detaliu aici.
 
TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII
● Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ).
  ● Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice – disponibila la urmatoarea adresa : http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=859.
 FURNIZAREA DE DATE OBLIGATORIE / VOLUNTARA SI PERIOADA DE PASTRARE
Furnizarea datelor dvs. personale este voluntară. Nu detineti obligatia de a ne furniza datele dvs. personale și nici această dispoziție nu este necesară pentru a îndeplini o cerință legală sau contractuală. Dacă nu ne furnizați datele dvs. personale, acest lucru nu va avea consecințe asupra dvs., cu excepția faptului că nu veți putea utiliza serviciile noastre. Datele personale furnizate prin intermediul site-ului nostru web vor fi stocate doar până in momentul in care scopul pentru care au fost prelucrate a fost îndeplinit. În măsura în care trebuie respectate perioadele de păstrare conform legislației comerciale și fiscale, perioada de păstrare pentru anumite date poate fi de până la 10 ani. Modificarea perioadelor de pastrare poate apărea și datorită interesului legitim al S.C. MELTEM TEXTIL S.R.L. (de exemplu, pentru a garanta securitatea datelor, pentru a preveni utilizarea abuzivă sau a urmări in justitiei infractorii). Datele pe care trebuie să le stocăm datorită obligațiilor legale, statutare sau contractuale de stocare vor fi blocate.
DEFINITII
  ● Operator = Operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor in sensul Regulamentului GDPR este PFA MUSTATA LUCIAN –MARIAN, iar beneficiar S.C. MELTEM TEXTIL S.R.L., cu sediul in orasul Mizil, Str. Recoltei, nr. 4 A, jud.Prahova, reprezentata legal de IPLIKCI MEHMET EMIN – Administrator.
  ● Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPR = persoana fizica identificata sau identificabila (care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale). Persoana vizata poate fi solicitantul unui serviciu oferit de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt transmise catre Operator (cu titlu exemplificativ un client sau potential client, un candidat pentru un anumit post disponibil, un utilizator al site-ului Operatorului etc.).
  ● Categorii de date prelucrate = Datele cu caracter personal (prenumele, numele, data nasterii, adresa, nr. de telefon si adresa de e-mail etc.) sunt prelucrate de catre noi doar in situatia in care doriti sa initiate o comanda si introduceti aceste date intr-o rubrica de pe site sau ni le transmiteti prin e-mail.
  ● Prelucrarea datelor personale: inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.


REURSE | CERERI SI DECLARATII

Declar DECLARATIE CUMPARARE DIRECTA MODELE CERERI GDPR